19 / 04 / 2024

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Garanti bankası kampanyaları bu sefer de yakınlarınızı Mobil'e davet edin, 250 TL bonus kazanın! avantajı ile devam ediyor. Bu imkandan faydalanmak için Detaylar haberimizde...



1-5 Şubat 2023 tarihleri arasında yakınlarınızı Mobil'den Garanti müşterisi olması için davet edin, 250 TL bonus kazanın!

Kampanya için Kimler Davet Edebilir?

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi şahsi müşterilerimiz Garanti BBVA’lı olmayan kişiyi davet edebilirler.
Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” süreçlerinden promosyon kodu meydana getirebilrsiniz ve yakınları ile paylaşabilirler.  Bu davet kodları şahıs üzerine umumidir.

Kampanya Kapsamında Kimler Davet Edilebilir?

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üstü herkes davet edilebilir. Davet edilen kişiler, mobil aracılığı ile müşterimiz olmasının akabinde promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil’deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” süreçlerinden tamamlayabilirsiniz.

Ödül Bilgileri

Davet eden Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi müşterilerimiz, davet ulaştırdığı ve kampanya zmanında mobilden müşterimiz olan biri için 250 TL bonus hediyesini elde eder.

Ödül yükleme ayrıntılarına “ödüle hak kazanmak için” ve “kampanya ayrıntıları” başlıklarında konu ayrılmıştır.
Ödülü elde etmek için 

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Davet eden müşterimizin kampanyadan faydalanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması zorunludur.Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşterilerimiz, bu kartlardan birtanesine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilirler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön