27 / 04 / 2024

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Garanti bankası kampanyaları bu sefer de yakınlarınızı Mobil'e davet edin, 250 TL bonus kazanın! avantajı ile devam ediyor. Bu imkandan faydalanmak için Detaylar haberimizde...



Ödüle hak kazanabilmeleri için davet eden müşterilerimizin kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekmektedir.Yakınlarını davet etmek arzulayan müşterilerimiz Garanti BBVA Mobil’e giriş yaparak sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” alanından promosyon kodu oluşturarak davet edeceği kişilerle paylaşabilirler.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa uçtan uca mobil üzerinden Temassız Müşteri Olma  Teknolojisi ile müşterimiz olur.Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak Profil ve Ayarlar altındaki Promosyon Kodu Giriş alanına ilgili kodu yine kampanya tarihleri içerisinde girer ve onaylar.

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Ödüle hak kazanılması için promosyon kodunun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.Ödül bonusların yüklemesi, davet eden kişinin açık Bonus kredi kartı veya Paracard’ına 28 Şubat’a kadar yapılacaktır.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Hangi Samsung Galaxy cihazları güncelleme alacak? Merak edenler hemen bu haberi tıklasın

2 bin 323 engelliye müjde! Memur  olarak başlayacaklar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön