19 / 04 / 2024

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.



Kampanya Detayları

1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk Web sitesi aracılığu ile veya Albaraka cep uygulaması vasıtası ile bankamız kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı!
Kampanya en az 100 TL en çok 5.000 TL bedelindeki işlemlerde yapılacaktır.Kampanya Özel Bankacılık, Trend ve Eflatun kredi kartları dahil olmak şartı ile tüm bireysel kredi kartları ve Business Kartları kapsar.


Kampanyaya katılım için müşteriler ödemesini yapmadan evvel Albaraka Mobil- Kampanyalar menüsünden Hemen Taksitlendir’i seçerek yahut “KATIL IGDAS” yazıp 4460’a SMS atmaları zorunludur.Bir defa katılım yapıldıktans sonra kampanya bitimine kadar yapılan tüm işlemler otomatik olarak 3 taksite bölünecektir.

Albaraka Türk ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak
Kampanyadan evvel yapılmış işlemler sonradan taksit imkanı olmayacaktır.Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. kampanya koşullarında evvelden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkını saklı tutar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön