26 / 04 / 2024

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.



Diğer kredi ve finans kuruluşlarının yanı sıra bankalar da değişen topluma uyum sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için son yıllarda dijitalleşiyor.  Teknolojik gelişmelerin çevrimiçi bankacılığa açıkça uygulanmasının yanı sıra, finansal hizmetlerin pazarlama stratejilerine yaklaşımlarında da önemli bir değişiklik oldu.

Bankalar artık yalnızca büyük etkinliklere sponsor olmaya odaklanmıyor; artık marka bilinirliğini artırmak, yeni müşteriler çekmek ve müşteri sadakatini artırmak gibi bir misyonları var. Bu blog yazısında, bankalar, sigorta komisyoncuları ve diğer  finansal hizmetler tarafından çevrimiçi olarak başlatılan farklı promosyon stratejilerine göz atacağız.

Albaraka Türk ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Geleneksel pazarlama karması, kesinlikle evrim geçirmiş olsa da hala geçerliliğini koruyor. Dört P'den biri tutundurmadır - teşvikler, reklam, halkla ilişkiler ve doğrudan pazarlama gibi unsurları kapsayan, hala gereklidir. Finans kurumlarının arkasındaki profesyonel, çevrimiçi varlığın önemini anladığından, tüm bu bireysel alanlar yüksek oranda dijitalleştirildi.

İlginç bir şekilde, birçoğu çapraz satış ve yeni müşteriler kazanma söz konusu olduğunda başarılı taktikler olduklarını defalarca kanıtladıklarından, dijital promosyonları, yarışmaları ve eşantiyonları çevrimiçi stratejilerinin kalıcı bir parçası haline getirdiler . Bunun nedeni, doğrudan pazarlamanın tamamen müşterileri harekete geçmeye teşvik eden belirli kampanyalarla ilgili olmasıdır . 

Hangi Samsung Galaxy cihazları güncelleme alacak? Merak edenler hemen bu haberi tıklasın

2 bin 323 engelliye müjde! Memur  olarak başlayacaklar

Altın dehası İslam Memiş altının geleceği rekor fiyatı söyledi! Tarih verdi ve herkes hazır olsun dedi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön