25 / 04 / 2024

Seranit Grup ihracat

Seranit Grup ihracat

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erbay Ulutaş ve Fırat Fırtına ortaklığında kuruldu.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bozkurt tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de Engin Arslan tarafından kuruldu!

Seranit Grup ihracat Haberi

Seranit Grup ihracat

Geçen yıl ortalarında girdikleri İngiltere pazarından, bu yılın ilk çeyreğinden itibaren iyi dönüşler almaya başlayan Seranit, önümüzdeki iki yıl içerisinde Kuzey Avrupa ülkeleri ile ABD ve Kanada'ya odaklanacak. Halen üretiminin yüzde 20'lik kısmını 72 ülkeye ihraç eden Seranit Grup, bu yıl ilk 3 ayda 91 milyon lira ciro elde ederek yıl sonunda 400 milyon liralık bir satış rakamına ulaşmayı hedefliyor. İhracattaki temel daralma sebebinin Rusya olduğu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “İhracattaki daralmanın bir diğer sebebide Türki devletlerde yaşanan develüasyon. Rusya'daki bayinin sağlam olması sebebiyle ihracatımız devam ediyor. ABD pazarı ile ilgili de araştırmalarımız sürüyor. Ön çalışma yapıyoruz. 2017'de ABD ve Kanada pazarlarına odaklanacağız” diye konuştu.