29 / 03 / 2024

Sercan Göller emlak vergisi açıklaması

Sercan Göller emlak vergisi açıklaması

Haus İstanbul Gayrimenkul Kurucusu Sercan Göller, emlak vergisindeki artışları değerlendirdi. “Tüm mülklerin emlak vergisi değeri, arsa metrekare birim değerinin ve inşaat maliyetinin metrekare birim fiyatının toplamından oluşuyor" diyen Sercan Göller, vergilere itiraza ilişkin de konuştu.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nami Güldemir tarafından kuruldu.

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı!

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı... Hemen bakın...

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Perfex Turizm Gıda Emlak İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfex Turizm Gıda Emlak İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Kashıf Zaheer ve Muhammad Wasıf ortaklığında kuruldu.

Nema İstanbul İnşaat Gıda Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nema İstanbul İnşaat Gıda Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Eleftoz ve Necmettin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Bermet Kurstanbekova, Mustafa Kemal Görmüş, Resmiye Lerzan Berkant tarafından kuruldu.

Sercan Göller emlak vergisi açıklaması Haberi

Sercan Göller emlak vergisi açıklaması

Her dört yılda bir gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergileri yeniden belirleniyor. Haus İstanbul Gayrimenkul Kurucusu Sercan Göller, değerleme süreçlerinde dikkat edilmesi gereken konulara, gayrimenkul sahibinin haklarına ve değerlemenin nasıl yapıldığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, emlak vergisindeki yükselişlere ilişkin hazırlıklı olmak için gayrimenkul sahiplerinin muhtarlıkla iletişim kurarak; evlerinin emlak değerini öğrenmelerinin öneminli olduğuna vurgu yaptı. Göller, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Tüm mülklerin emlak vergisi değeri, arsa metrekare birim değerinin ve inşaat maliyetinin metrekare birim fiyatının toplamından oluşuyor. Bu emlak vergisi değerleri, bazı bölgelerde 10 katına kadar artış gösterebiliyor. Haziran ayı başından itibaren muhtarlıklarda mülklerin yeni arsa değerleri askıya çıktı. Bağlı bulunduğunuz muhtarlık ile iletişime geçerek mutlaka evinizin emlak değerini öğrenmelisiniz. Öğrendiğiniz bu değerin çok olması...