25 / 04 / 2024

Serdar Sağlam kimdir

Serdar Sağlam kimdir

TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, "Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahalleleri kaçak yapılarla dolu. Şehrin nefes alabilmesi için bu yapılar ortadan kaldırılmalı" dedi.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Sağlam Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Sağlam tarafından kuruldu.

Asgari ücret için en sağlam tahmin geldi! 9 bin lira bekleyenler üzülecek

Yılsonunda asgari ücrete yapılacak zammın oranı bir süredir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminler birbiri ardına gelirken gazeteci Erdal Sağlam, asgari ücretle ilgili en tutarlı iddiayı gündeme getirdi.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolara müdahale edilecek dedi! Net tarihi resmen açıkladı! Sağlam bir tokat geliyor...

Dolara müdahale edilecek diyen piyasa Kahini İslam Memiş ''dolara sağlam bir tokat geliyor'' diyerek net tarihi açıkladı.

2022'nin en güvenilir ve sağlam otomobil markası açıklandı!

"En güvenilir ve en sağlam otomobil markası hangisi?" diye sorulduğunda bir çok kişinin ilk cevabı "Volvo" olacaktır. Fakat bu cevabı verenler bu kez yanıldı. En güvenilir otomobiller listesi bu yıl çok farklı bir şekilde karşımıza çıktı.. İşte detaylar...

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Serdar Kırmaz kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Serdar Kırmaz, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz'ın biyografisi...

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sağlam Grup Metal İnşaat Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İhlas Yavuz tarafından kuruldu. 

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Almanya ekonomisini inşaat sektörünün sağlam duruşu ile sürdürecek!

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, ekonomiye yönelik şubat ayı raporunu yayımladı. Raporda güçlü iş gücü piyasası ve inşaat sektörünün etkisiyle sağlam duruşunu sürdüreceği kaydedildi...

Serdar Sağlam kimdir Haberi

Serdar Sağlam kimdir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanlarına ve kendi bürokratlarına yönelik yaptığı konuşmasında, "Kafamızı yukarı kaldırıp baktığımızda inanılmaz çirkinliklerle karşılaşıyoruz. 


Şehrimizi çirkinleştirmeye hiçbirimizin hakkı yok" diyerek kaçak yapılaşmalarla ilgili görevini yapmayan ilçe belediyesi veya Büyükşehir Belediyesi bürokratları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. 

Yılmaz'ın kaçak yapılaşmalarla ilgili yaptığı bu açıklamaların ardından şehrin birçok noktasında çalışma yapıldı ve kaçak yapılar tek tek resimlendi. 


NE PROJELERİ VAR NE DE RUHSATLARI 


Başkan Yılmaz'ın kaçak yapılarla ilgili sözlerini hatırlattığımız TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, özellikle İlkadım ilçesinde büyük bir kaçak yapı sorunu olduğunun altını çizdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Sağlam, özellikle Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahallerinin kaçak yapılarla dolu olduğunu söyledi. 

Sağlam, "Bu mahallelerde acilen kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanmalı. Buralarda gerçekten...