25 / 04 / 2024

Serenity Cadde fiyat listesi 2017

Serenity Cadde fiyat listesi 2017

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Park Residence Cadde fiyat bilgisi!

Park Residence Cadde fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasını taşıyor. 

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2018!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Park Residences Cadde projesinde yüzde 30 peşinat sonrasında, kalan tutar 36 ay 0 faizle ödenebiliyor..

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyat!

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyatları metrekare bazında  2 bin 768 TL'den başlıyor. Projede 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

Mesa Cadde fiyat 2018!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Mesa Cadde projesi Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor..

Cadde Alyans fiyat listesi 2018!

Cadde Alyans projesinde kolay ev sahibi olunması için faizler donduruldu. Projede 120 aya kadar yüzde 0.99 sabit oranlı konut kredisi ile ev sahibi olunabiliyor.

Serenity Cadde fiyat listesi 2017 Haberi

Serenity Cadde fiyat listesi 2017

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi İstanbul Avrupa Yakası Halkalı’da hayata geçiriliyor.


Serenity Cadde projesi 180 adet daireden meydana geliyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.



Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde projesinde fiyatlar  metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. 


Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?


Halkalı Serenity Cadde projesinde teslimlerin 2019 Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İçerisinde güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunan Serenity Cadde projesinde topraktan satışlar ile daire sahibi olunabiliyor.


Serenity Cadde iletişim:

Web: www.bakirciyapi.com

Tel: 90212 625 15 16

Pınar...