28 / 03 / 2024

serkan uçar kimdir

serkan uçar kimdir

Ece Erken'in eski eşi ve oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı.

Serkan Uçar: Halka hizmet edecek imar yolları açıldı!

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen seçimin ardından Hanönü ilçesinin yeni Belediye Başkanı seçilen Serkan Uçar, Hanönü`nün Kastamonu`nun parlayan yıldızı olacağını iddia etti.

Sezai Uçarmak Kimdir? Sezai Uçarmak eğitimi ve kariyeri nedir?

Sezai Uçarmak  kimdir?Sezai Uçarmakın' eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Sezai Uçarmak'ın kim olduğu ve Sezai Uçarmak'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

serkan uçar kimdir Haberi

serkan uçar kimdir

Ünlü sunucu Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar, oğlunun 4 bin TL'lik nafakasını ödemediği için gündemden düşmüyordu. Serkan Uçar şimdilerde ise yine adından söz ettirecek.


İşadamı Serkan Uçar New York’taki CitySpire gökdeleninin 57. katından 2 milyon 100 bin dolara lüks daire satın aldı. 


Uçar, 248 metrelik 75 katlı CitySpire'deki gökdelinin içini kendi zevkine göre döşedi. Manhattan manzaralı evinin manzarasını instagram hesabından...