25 / 04 / 2024

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.



Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısının 7 Aralık'ta yapılacağı açıklandı. Milyonlarca insanın gözü gelecek rakamlarda. Temmuz ayında asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığından yeni ücret 5 bin 500 TL oldu. Lâkin yükselen enflasyon ekonomik sıkıntıları beraberinde getirdi, bu sefer vatandaşlar önemli ücret artışları bekliyordu.  Asgari ücretin belirlenmesi için iki formül gündeme gelirken, iki rakam arasında bir tartışmadan da söz edildi. Peki, asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zamyapılacak? İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret zammı hakkında merak edilen bütün ayrıntılar...

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023 te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön