27 / 04 / 2024

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!

Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!

Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı en büyük araştırma konusu olmuşken, çok dikkat gelişme yaşandı. Analistler asgari ücret zammıyla alakalı flaş gelişme duyurdu. İşte 1 Ocak 2023 asgari ücret...



Asgari ücretli vatandaşlar, asgari ücretten gelecek güzel haberlere bel bağladı. Vatandaşlar 1 Ocak 2023'te geçerli olacak asgari ücret rakamını heyecanla bekliyor. Vatandaşların beklediği flaş haber sonunda geldi! Asgari ücretle ilgili şok edici bir gelişme yaşandı. 

Asgari ücret 1 Ocak 2023 te bu kadar olacak! Yeni asgari ücrette bunu kimse beklemiyordu! Şimdi açıklandı!

Temmuz ayında gelen ara zammın sonrası hem çalışanların hem emeklilerin hem de memurların gözü kulağı 2023 Ocak zammına dönerken Temmuz ayından ocak ayına kadar geçen 6 ayı baz alarak zam alacak olan bu kesimler için tahmini zam rakamları ise, hükümetin Orta Vadeli Program hedeflerinden geldiğine dikkat çekildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön