18 / 04 / 2024

Şevki Mert Mildon

Şevki Mert Mildon

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Doğan, İlhan Doğan, Şevki Mert Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran açıkladı, bunu yapan fakir kalır!

Ekonomist Mert Başaran, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda fakir kalmanın en garanti yolunu açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Dolar 4 lira birden yükselecek! Mert Başaran tarih ve saat verdi! Doları olanlar yerinde duramayacak!

Doların 4 lira birden yükseleceği tarih ve saati açıklayan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Doları olanlar yerinde duramayacak!

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Şevki Mert Mildon Haberi

Şevki Mert Mildon

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Doğan, İlhan Doğan, Şevki Mert Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu. 


DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmakve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...