18 / 04 / 2024

Seydi Mutlu

Seydi Mutlu

Eksey Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Yılmaz, Seydi Mutlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Güngören'de kuruldu

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Ramadan Kumova: Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez!

Dünyanın saygın yayınlarından Harvard Business Review'ın öncülüğünde düzenlenen 'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliği bugün İstanbul'da başladı. Ramadan Kumova:" Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez." dedi.

Ramadan Kumova: Dünyanın yeni ofis yönelimi Mutlu Ofisler!

Dünyanın en saygın yayınlarından Harvard Business Review’ın öncülüğünde düzenlenen ‘Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları’ etkinliği bugün İstanbul’da başladı.Ramadan Kumova konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Akseki-Seydişehir karayolu ulaşıma kapandı!

Antalya-Konya karayolu ulaşıma kapandı. İlçede dünden bu yana etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya'yı Konya'ya bağlayan 1825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolunda, yoğun tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Mutlu Yatırım bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı.

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Mehmet-Melisa Mutlu çifti Alaçatı Port'tan ev aldı!

İstanbullu genç işadamı Mehmet Mutlu ve eşi Melisa Mutlu, Alaçatı Port'tan ev aldı. Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çift, artık kış ayları da Alaçatı'ya sık sık gelip gidecek...

Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlıı Mahallesi'nde yapılacak yenileme çalışması öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı.

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Mutlu İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Koç Ayazoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

İntema Lumina ile mutlu ve fonksiyonel mutfaklar!

Mutfak sektörünün lider markalarından İntema Mutfak, Lumina ile mutlu, sıcak ve fonksiyonel bir model sunuyor. Lumina, hem modadan uzak kalmak istemeyen, hem de kendi modasını yaratmak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Jean-Michel Wilmotte: Mutlu şehirler için saygılı ve sağduyulu bir mimari!

"Türk-Fransız Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu / VIVAPOLIS" öncesi DÜNYA'ya konuşan Fransız mimar Jean-Michel Wilmotte “Mutlu şehirler yaratmak için iki temel ilkeyi izlemek gerekiyor: Saygı ve sağduyu” diyor.

Seydi Mutlu Haberi

Seydi Mutlu

Eksey Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Yılmaz, Seydi Mutlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. Eksey Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eksey Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Haznedar Mahallesi, Ege Sokak,...