16 / 04 / 2024

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

 Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.



Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki f ilk projesi için kolları sıvadı. Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıklayan Mutlu, projelerin emsal hesaplarından çok, görselliğinin düşünülmesi gerektiğini söyledi. 100 milyon liralık yatırım değerine sahip proje ile ilgili bilgi veren Mutlu, "Mimarisi güçlü sembolik binalar yapmak gerekiyor. Bu kapsamda üzerinde çalıştığımız proje sadece Fikirtepe'nin değil, İstanbul'un sembolü olacak" dedi. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi. 



METREKARESİ 8 BİN LİRA 

Proje kapsamındaki oteli işletme konusunda kararsız olduklarını söyleyen Mutlu şu bilgileri verdi: "Otel 250 odalı olacak. AVM ise çok büyük değil, 20 bin metrekarelik. 2 büyük mağaza olacak. Üst katta yeme içme mekanları olacak. Ofisle entegre yapacağız. Metrekare fiyatları 8 bin liradan başlayacak." 2.5 senedir Fikirtepe'de proje hazırlığı yaptıklarını söyleyen Yusuf Mutlu, "Dönüşüm deyince ilk akla gelen yer burasıydı. Fikirtepeliler çok şanslı. Burada kısa süre içersinde tüm projeler tamamlanacak. Sadece küçük hesaplar yaparak projelerin önünü kestikleri için sonra çok üzülecekler. Boşu boşuna güzel tabloyu engelliyorlar" şeklinde konuştu. 


Sabah 


Geri Dön