27 / 04 / 2024

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 



Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yepyeni bir proje inşa edecek. Forbest Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Serbest projeler hakkında bilgiler verdi. Serbest;  “Görece bizim için çok önemli çünkü konumu anlamında çok değerli ve doğanın içinde bir bölge. Bölgede olağanüstü bir değişim ve bu değişimle uzun yıllar sürecek bir değer artışı da söz konusu. Biz de Görece’ye projelerimiz ile büyüme ve gelişme sürecinde öncülük etmeyi planlıyoruz. Görece doğanın içinde lüks bir yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat” dedi. 

Görece projelerinden olan Forbest Oliva, toplam 9 bin metrekare alan üzerine konumlandırılmış, 2 bloktan oluşan meydana geliyor. Projede sosyal donatı alanları, açık-kapalı havuzu gibi olanaklar mevcut.  Forbest Oliva'nın 2. Etap teslimleri 2018 Haziran'da yapılacak. 
 


Geri Dön