19 / 04 / 2024

Forbest Yapı izmir projeler

Forbest Yapı izmir projeler

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Dap Yapı İzmir örnek daire!

Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun ön tarafında yükselen  Bornova Dap İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor..

Dap Yapı İzmir'de 299 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir projesi Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun ön tarafında yükseliyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Forbest Oliva 2. Etap Gaziemir fiyatları!

Forbest Oliva 2. Etap Gaziemir fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Forbest Oliva 2. Etap projesi İzmir Gaziemir'de Forbest Yapı tarafından inşa ediliyor...

 Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları!

Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Forbest Yapı izmir projeler Haberi

Forbest Yapı izmir projeler

Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yepyeni bir proje inşa edecek. Forbest Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Serbest projeler hakkında bilgiler verdi. Serbest;  “Görece bizim için çok önemli çünkü konumu anlamında çok değerli ve doğanın içinde bir bölge. Bölgede olağanüstü bir değişim ve bu değişimle uzun yıllar sürecek bir değer artışı da söz konusu. Biz de Görece’ye projelerimiz ile büyüme ve gelişme sürecinde öncülük etmeyi planlıyoruz. Görece doğanın içinde lüks bir yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat” dedi. 

Görece projelerinden olan Forbest Oliva, toplam 9 bin metrekare alan üzerine konumlandırılmış, 2 bloktan oluşan meydana geliyor. Projede sosyal donatı alanları, açık-kapalı havuzu gibi olanaklar mevcut.  Forbest Oliva'nın 2. Etap teslimleri 2018 Haziran'da yapılacak.