20 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar fiyat

Seyr-i Adalar fiyat

İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden Yapı Yatırım AŞ tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Seyr-i Adalar Maltepe daire fiyatları!

Seyr-i Adalar Maltepe daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Maltepe Seyr-i Adalar projesinde yüzde 30 peşinat ödendikten sonra 33 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Maltepe Seyr-i Adalar ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Yapı Yatırım tarafından inşa edilen Seyr-i Adalar Evleri tek bloktan meydana geliyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ödemeleri ne şekilde oluyor?

Seyr-i Adalar konut fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması öngörülen Seyr-i Adalar Rezidans toplam 120 daireden meydana geliyor. Peki Seyr-i Adalar konut fiyatları ne kadar?

Seyri Adalar nerede?

Seyri Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Peki Seyri Adalar nerede?

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme planı!

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i Adalar metro istasyonuna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika, minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta yer alıyor...

Maltepe Seyr-i Adalar adres bilgileri!

Maltepe Seyr-i Adalar adres bilgileri haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Seyr-i Adalar Maltepe projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Seyr-i Adalar Maltepe'de banka kredili ödeme seçenekleriyle!

İstanbul’un prestijli ve Adaları odalarınıza konuk eden konut projesi Seyr -i Adalar'da modern mimarisi ile konut hayatının konforu sunuluyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor.

Maltepe Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri!

Yapı yatırım tarafından konumlandırılan ve İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Maltepe Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor.Maltepe Seyr-i Adalar ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri!

Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri kapsamında proje Cevizli Mahallesi Selim Sokak Maltepe-İstanbul adresinde yer alıyor. Seyr-i Adalar projesinde 12 aydan 36 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor

Seyr-i Adalar Maltepe İletişim!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de inşa edilen Seyr -i Adalar Maltepe İletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Seyr-i Adalar 1 ay sonra satışta!

Seyr-i Adalar projesinin 1 ay sonra satışa çıkması planlanıyor. 120 adet konuttan meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar fiyat listesi 2017 güncel!

Toplam 975 bağımsız üniteden meydana gelen Manzara Adalar projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. İşte İş GYO Manzara Adalar fiyat listesi 2017 güncel...

Kartal Tual Adalar fiyat listesi 2017!

Kartal Tual Adalar fiyat listesi 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tual Adalar'da teslimler 2018'in ilk yarısında yapılıyor...

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Tual Adalar fiyat listesi!

Tual Adalar fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen projede vade farkı olmaksızın 24 ay taksit yapılabiliyor.

Yakacık Tual Adalar fiyat listesi!

Yakacık Tual Adalar fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika yakınlıkta inşa edilen projede teslimlerin 24 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Müteahhitler için fiyat farkı kararnamesi çıkarılacak mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Karataş, metal, çimento ve enerji maliyetleri de dikkate alınarak müteahhitler için 'fiyat farkı kararnamesi' çıkarılmasını istedi.

Kartal Manzara Adalar fiyat listesi!

Lokasyon bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kartal Manzara Adalar fiyat listesi kapsamında 284 bin 804 TL'den başlıyor.

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat!

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat listesi kapsamında daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yapı Yatırım imzası ile inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Seyr-i Adalar'da fore kazık sistemi kullanılıyor!

2016 yılında tamamlanması planlanan Maltepe'deki Seyr-i Adalar konut projesi inşaatında bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri kullanıldığı bilgisi verildi.

Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları!

Seyr-i Adalar Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi!

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Seyr-i Adalar fiyat Haberi

Seyr-i Adalar fiyat


İstanbul Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi ünlü projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden Yapı Yatırım AŞ tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.  24 katlı Seyr-i Adalar projesi 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplam 120 daireden oluşuyor.  Her dairede bulunan toplam 7 metrekarelik çift cepheli geniş balkonlar ile Adalar manzarası sunan proje de büyüklükleri 122 ile 124 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 485 bin 336 TL ile 748 bin 165 TL arasında, 140 metrekare olan 3+1 daireler 543 bin 900 TL ile 690 bin 900 TL 'den, 168 metrekare 3+1 daireler ise 688 bin 040 TL ile 1 milyon 24 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa...