26 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar kampanya 2015

Seyr-i Adalar kampanya 2015

Seyr-i Adalar projesi Maltepe'de hayata geçiriliyor. 120 tane daireden meydana gelen projede daire alanları 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Mitsubishi Space Star’dan şok kampanya! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mitsubishi, 1998 yılında üretimine başladığı minimalist tasarımıyla dikkat çeken Space Star modeli için kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Mitsubishi Space Star’ın 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

Yabancıya konut satışında hileli kampanya için harekete geçildi!

Yurtdışında yasa dışı finans sistemleri tarafından yabancıya vatandaşlık hakkı veren 250 bin dolarlık yatırım tutarı şartının, 175 bin dolar olarak gösterildiği hileli kampanya için harekete geçildi.

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları Tolkien'in evi için kampanya başlattı!

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin oyuncuları, serilerin yazarı olan J.R.R. Tolkien'in satışa çıkarılan evini korumak için kampanya başlattı. 

Afyonkarahisar'da kiraların ertelenmesi için kampanya başlatıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'ndeki apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için kampanya başlatıldı.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Saadet Partisi genel merkez binası için kampanya başlatıldı!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattıklarını açıkladı.

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya!

Bekaş Başkent Çiğdem kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Balgat'ta hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. 

Seyr-i Adalar kampanya 2015 Haberi

Seyr-i Adalar kampanya 2015

Maltepe'de inşa edilen Seyr-i Adalar projesinde satış süreci devam ediyor. Tek blokta meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Seyr-i Adalar'da son lansman fiyatları. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0216 366 66 70.


Seyri Adalar Maltepe projesi konum olarak E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, minibüs yoluna 1 dakika ve Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Daire alanlarının 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değiştiği Seyr-i Adalar Maltepe projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Seyri Adalar projesinde toplam 120 tane daire yer alıyor. Projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 33 ay vade farksız...