24 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar ne zaman taslim

Seyr-i Adalar ne zaman taslim

Yapı Yatırım tarafından İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesinde satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 485 bin 336 TL'den başlangıç gösteriyor.

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat!

Seyr-i Adalar Maltepe fiyat listesi kapsamında daireler 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yapı Yatırım imzası ile inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Seyr-i Adalar'da fore kazık sistemi kullanılıyor!

2016 yılında tamamlanması planlanan Maltepe'deki Seyr-i Adalar konut projesi inşaatında bin ton ekstra demir kullanımını gerektiren fore kazık sistemleri kullanıldığı bilgisi verildi.

Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları!

Seyr-i Adalar Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Maltepe Seyr-i Adalar satış fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi!

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika uzaklıkta bulunan projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Yatırımcısına kazandıran bölge Maltepe’de merkezi konumda yükselen Seyr-i Adalar projesinin inşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak. Proje lüks inşaat konseptinde, rezidans konforunda özel mimari ile hazırlanıyor.

Seyr-i Adalar ile sağlıklı konut yapımında yeni dönem başladı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

Seyr-i Adalar projesinde satışlar devam ediyor!

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. Maltepe'de yükselen rezidans konseptindeki Seyr-i Adalar projesinde de fırsatlar sürüyor.

Yunan adalarından ev satın almak için ne gerekir?

Yunanistan'da bazı şartlar altında farklı ülke vatandaşları ev sahibi olabiliyor. Peki, Yunanistan'dan nasıl ev alınır? Yunan adalarından ev satın almak için ne gerekir? İşte yanıtı..

İş GYO Manzara Adalar ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 278 bin 408 TL'den başlangıç gösterdiği Manzara Adalar’da 975 adet konut yer alıyor . Peki İş GYO Manzara Adalar ne zaman teslim edilecek?

Seyr-i Adalar ne zaman taslim Haberi

Seyr-i Adalar ne zaman taslim

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Seyr-i Adalar'da satışlar başladı.


Seyr-i Adalar projesi geniş bir zemin üzerinde tek blok halinde yükseliyor. Seyr-i Adalar'da yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor. 


2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projede toplam 12 adet daire yer alıyor. Seyr-i Adalar'da şirket bünyesinde sıfır faiz sıfır komisyonla %30’u peşin geri kalanı 12 ay, 24 ay ve 36 ay olmak üzere vadelendiriliyor. 


Proje; minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna 2 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Marmaray Maltepe istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 3 dakika, Kartal...