23 / 04 / 2024

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?



"Maltepe  Seyr-i Adalar  ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje  Yapı Yatırım  imzası taşıyor. 


Seyr-i Adalar Konutları Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika ve minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede bulunuyor. 


Tek blok halinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 122 metrekare, maksimum 168 metrekare olarak tasarlandı. 


Seyr-i Adalar Maltepe'de çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü, fitness center ve yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Tek blok halinde yükselen Seyr-i Adalar Residence 173 adet konuttan oluşuyor. Daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Maltepe Seyr-i Adalar nerede?

Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak No:2  Maltepe /  İstanbul 


Seyr-i Adalar iletişim bilgileri

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön