17 / 04 / 2024

yapı yatırım seyr-i adalar fiyatları

yapı yatırım seyr-i adalar fiyatları

Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar projesi tek bloktan meydana geliyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış fiyatları!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i Adalar projesinde çocuk parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik, fitness center, bay-bayan saunası ve spor alanları bulunuyor...

Seyr-i Adalar Maltepe ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar Maltepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunulan Seyr-i Adalar Maltepe projesi toplam 120 daireden meydana geliyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde 485 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası taşıyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor.

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar iletişim!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Yapı Yatırım imzası ile inşa edilen Seyr-i Adalar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Seyr-i Adalar Maltepe projesi sosyal olanakları arasında 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası, çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor

Seyr-i Adalar adres bilgileri!

Seyr-i Adalar adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Yapı Yatırım Seyr-i Adalar Projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Maltepe Seyr-i Adalar projesi!

Maltepe Seyr-i Adalar projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor...

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Ksp Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL Hikmet Atalay ve Kadir Ötgüç ortaklığında kuruldu.

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

yapı yatırım seyr-i adalar fiyatları Haberi

yapı yatırım seyr-i adalar fiyatları

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi metro istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika ve minibüs yoluna 1 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar projesi toplam 173 adet daireden oluşuyor. Projede daire alanları 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. 


Tek blok halinde yükselen  Seyr-i Adalar Evleri 'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Daire fiyatlarının 500 bin TL'den başladığı Seyr-i Adalar projesi Yapı Yatırım imzası ile yükseliyor. 


Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği Maltepe Seyr-i Adalar'da çocuk kulübü, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası, çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Seyr-i Adalar projesi ulaşım

adres: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak...