20 / 04 / 2024

Maltepe Seyr-i Adalar projesi!

Maltepe Seyr-i Adalar projesi!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Maltepe Seyr-i Adalar projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor...




Seyr-i Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Maltepe  Seyr-i Adalar  projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Konut alanlarının 122 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseldiği Seyr-i Adalar'dan 36 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Maltepe Seyr-i Adalar projesi sosyal alan:

Projede; bay-bayan sauna, bay-bayan fitness, hobi salonu (satranç, bilardo, masa tenisi), basketbol sahası, çocuk parkı, çocuk klübü, yürüyüş parkuru, gölet, süs havuzu ve kamelyalar yer alıyor.  Proje 120 adet konuttan meydana geliyor.


Seyr-i Adalar adres:

Maltepe Seyri Adalar lokasyon olarak; metro istasyonuna 2 dakika, minibüs yoluna 1 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika,  E-5 karayoluna 2 dakika mesafede konumlanıyor. 


Yapı Yatırım Seyr-i Adalar fiyat:

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar fiyatları 485 bin 336 TL'den başlıyor. Maltepe Seyr-i Adalar fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projenin 2016 Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor.

 

Seyri Adalar satış ofisi

Seyr-i Adalar Maltepe telefon numarası: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com




projeye sor



Geri Dön