29 / 03 / 2024

seyr-i adalar vaziyet planı

seyr-i adalar vaziyet planı

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme koşulları!

Maltepe Seyr-i Adalar ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor...

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar ödeme planı!

Yapı Yatırım Seyr-i Adalar ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Seyri Adalar projesinde çocuk parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik, fitness center, bay-bayan saunası ve spor alanları bulunuyor...

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgileri!

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen Seyr-i Adalar projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Seyr-i Adalar Maltepe projesi sosyal olanakları arasında 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası, çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor

Seyr-i Adalar Maltepe adres!

Seyr-i Adalar Maltepe adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Maltepe Seyr-i Adalar projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Alper Taş: Kentsel dönüşüm soylulaştırma operasyonu olmasın!

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

İstanbul'da konutta en yaşlı ilçe Fatih!

İstanbul'da konut yaşı ortalama 12 olarak belirlendi. Fatih İlçesi 26 yılla İstanbul'un en yaşlı ilçeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih'i Adalar İlçesi 25 yılla, Beyoğlu İlçesi 24 yılla, Güngören İlçesi ise 21 yılla takip ediyor. 

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi!

Seyr-i Deniz Yalıncak fiyat listesi 320 bin liradan başlayarak değişiyor. Karaca Yapı'nın projesi Seyr-i Deniz Evleri Yalıncak'ta teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleştiriliyor...

Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına yakın yerde yer alıyor. Peki Seyr-i İstanbul Cevizlibağ ne zaman satışta?

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları!

Toplam 500 adet bağımsız birimin yer aldığı projede daireler 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul Konutları İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükseliyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ne zaman başlıyor?

Kınaş İnşaat''ın Topkapı'da inşa edeceği Seyr-i İstanbul Evleri projesi Şubat 2016 yılında başlıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 354 adet konut, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi!

Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinde 354 daire, 48 ofis ve 48 mağaza olacak...

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Seyr-i İstanbul Residence!

Dairelerin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da bulunuyor. Topkapı Seyr-i İstanbul Residence projesi toplam 500 adet bağımsız birim bulunuyor.

seyr-i adalar vaziyet planı Haberi

seyr-i adalar vaziyet planı

"Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Yapı Yatırım imzası taşıyor. 


Seyr-i Adalar Konutları Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika ve minibüs yoluna 1 dakika, E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede bulunuyor. 


Tek blok halinde hayata geçirilen Seyr-i Adalar İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 122 metrekare, maksimum 168 metrekare olarak tasarlandı. 


Seyr-i Adalar Maltepe'de çocuk parkı, 2 katlı kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü, fitness center ve yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, bay-bayan saunası, basketbol sahası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Tek blok halinde yükselen Seyr-i Adalar Residence 173 adet konuttan oluşuyor. Daire...