25 / 04 / 2024

Seyr-i İstanbul Kınaş İnşaat iletişim

Seyr-i İstanbul Kınaş İnşaat iletişim

Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Seyr-i İstanbul 500 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Carrefour et fiyatlarına indirim yaptı; Görenler inanamadı! İşte kıyma, dana bonfile, dana antrikot ve kuşbaşı fiyatları

Son dönemde artan et fiyatları gündemdeki yerini korurken Carrefour'dan vatandaşlara sevindirici bir haber geldi. Kasap ürünlerinde indirime giden Carrefour'un açıkladığı fiyatlar indirime rağmen alıcıları şaşkına çevirmeye yetti. İşte detaylar...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Ayçiçek yağına indirimler ard arda geliyor! 5 litresi 133,90 TL'ye düştü

Artık marketlerin indirim reyonlarını süsleyen ayçiçek yağına bir indirim de Migros'tan geldi. Ayçiçek yağına gelen indirim ile beraber ayçiçek yağı ihtiyaçlarını gidermek isteyenler sıraya girdi. Peki indirim sonrası ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu?

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Migros'tan ayçiçek yağına kuyruk oluşturacak çılgın indirim geldi! 5 litre ayçiçek yağı birden şak diye 139 TL'ye indi!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına Migros'ta büyük bir indirim başladı. 5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı'nın satış fiyatı 139,90 TL'ye düştü. 

Tarım Kredi'den Ayçiçek yağına indirim bombardımanı! Bu fiyatları görünce şok olacaksınız!

Tarım Kredi Kooperatiflerinden 14 Marta kadar ayçiçek yağına yapılan indirim büyük rağbet gördü. Ayçiçek yağı hemen hemen her şeyde kullanıldığı için temel gıda olarak en çok tüketilen ürün olduğundan yapılan zam yada indirim hemen vatandaşın ilgisini çekiyor.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Seyr-i İstanbul Kınaş İnşaat iletişim Haberi

Seyr-i İstanbul Kınaş İnşaat iletişim

Ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmeyen Seyr-i İstanbul'da 350 adet konut ile birlikte toplamda 500 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. 


Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek Seyr-i İstanbul Rezidans Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek. 


Topkapı Seyr-i Adalar'da çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Özge...