23 / 04 / 2024

seyranşehir boztepe

seyranşehir boztepe

Trabzon’da son yıllarda gelişen inşaat sektöründe gerek projeleri gerekse şehre kattığı görselliklerle dikkatleri çeken Ak İnşaat, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor

Seyran Şehir satılık daire!

Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Seyran Şehir satılık daire alanları 121 metrekareden başlıyor.

Seyran Şehir Başakşehir kampanyası!

Seyran Şehir Başakşehir kampanyası bugün başladı. Toplamda 220 adet daireden meydana gelen proje Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir Kayaşehir'de zam öncesi son fırsat!

Seyran Şehir Kayaşehir projesinde 31 Aralık 2015 itibariyle Emlak Konut GYO tarafından yüzde 20 zam yapılacak. Seyran Şehir Evleri'nde teslimler Mart 2016'da gerçekleştiriliyor...

Seyranşehir Kayaşehir satılık!

Seyranşehir Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede olan proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları!

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık!

Seyran Şehir'de avantajlı fiyatlar için son gün 31 Aralık 2015. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nidakule ve Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Ataşehir,Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamındaki Nida Kule ve İstanbul,Başakşehir, Kayabaşı 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı

Emlak Konut GYO, Seyranşehir Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki Seyranşehir Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir projesi satışta birinci oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre 32.5 milyon liralık satışla Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Kayaşehir'deki Seyran Şehir projesi birinci oldu.

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri!

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi!

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seyran Şehir 32 milyon TL'lik satışla birinci oldu!

2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

seyranşehir boztepe Haberi

seyranşehir boztepe

Ak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ak önümüzdeki dönem de projelerine yenilerini eklemeyi hedeflediklerini belirtiyor...




Ak inşaat'ın kuruluşundan bahseder misiniz? Hangi bölgelerde çalışmalarınız oldu?


Babamız Aziz Ak’m 35 yıl önce İstanbul'da başladığı konut projeleri, 2. kuşak olarak ben ve kardeşim Mustafa Ak tarafından İstanbul ve Trabzon ağırlıklı olarak devam ediyor. Özellikle Trabzon’da 99 yılından bugüne kadar büyük projelere imza attık. Şu ana kadar 3000 üzerinde konut yaptık ve teslim ettik, bir o kadar da projelerimiz devam ediyor. Projelerimizi 18 ayda teslim ediyoruz. Ayrıca projelerimizde sürekli yenilikleri uyguluyoruz. Biz her konuda paylaşım içersindeyiz, herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır.


Kaliteden taviz vermeyiz. Vermiş olduğumuz taahhütlerimiz içinde sabit fiyat garantisi de mevcuttur.

Satış sistemimizde bulunan temelden satışta firmamız satışı gerçekleşmiş olan...