23 / 04 / 2024

seyrantepe ihale süresi

seyrantepe ihale süresi

İstanbul Seyrantepe'de yapılacak spor kompleksi ihalesinde kritik bir noktaya gelindi. 7. kez verilen süre bugün saat 11.00'de doluyor.

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde özelleştirme ihalesine çıkarılan gayrimenkullerin ihale süresi uzatıldı..

Akşehir Hıdırlık Sosyal Tesisleri'nin ihale süresi doldu!

Mülkiyeti belediyeye ait, işletmeciliğini Güvendik Sosyal Hizmetler Gıda İnşaat Ltd.Şti.’nin yaptığı Güvendik Sofrası ihale süresinin dolması nedeniyle boşaltıldı.

Maketten konut satışında teslim süresi nedir?

Maketten konut satış sözleşmesini imzalayan tüketicilerin sahip olduğu haklar ile bu şekilde satış gerçekleştiren firmaların sorumlulukları yönetmelik ile açıklanıyor. Peki, maketten konut satışında teslim süresi nedir?

Veraset ve İntikal Vergisi beyannamesi ödeme süresi!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda devlete ödenmesi gereken vergi çeşidine Veraset ve İntikal Vergisi deniyor. İşte, Veraset ve İntikal Vergisi beyannamesi ödeme süresi!

Kira süresi bitimi nedeniyle tahliye!

Kanunen kiraya veren kişi, kiracısını her istediği zaman çıkaramıyor. Ancak haklı nedenlerin meydana gelmesi halinde kiracının tahliyesi istenebiliyor. Peki, kira süresi bitimi nedeniyle tahliye mümkün mü?

Veraset ve İntikal Vergisi beyannamesi verme süresi!

Veraset ve intikal yolu ile sahip olunan taşınmazlar için veraset ve intikal vergisi ödenmesi gerekiyor. Verginin ödenebilmesi için taşınmazın bağlı olduğu belediyeye beyanname verilmesi gerekiyor. İşte, Veraset ve İntikal Vergisi beyannamesi verme süresi

Veraset ve İntikal Vergisi son ödeme süresi!

Bir kimsenin vefatından sonra geride bıraktığı menkul ve gayrimenkul malların kabul edilebilmesi sonucunda devlete veraset ve intikal Vergisi ödenmesi gerekiyor. İşte, Veraset ve İntikal Vergisi son ödeme süresi!

Emlak vergisi ödeme süresi 2014!

Türkiye sınırları içinde bulunan taşınmazlar 1319 sayılı kanun hükümlerine göre emlak vergisine tabi tutuluyor. Emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi ödeme süresi 2014..

Emlak vergisi beyan süresi!

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mal sahibi olan kimselerin, hangi mallara sahip olduklarını bağlı oldukları belediyelere bildirmeleri gerekiyor. Peki, beyan ne zaman verilir? İşte emlak vergisi beyan süresi...

Yapı ruhsatının geçerlilik süresi!

İmar kanununa uygun bir şekilde inşaat yapımına başlama izin belgesi olarak tanımlanan yapı ruhsatının geçerlilik süresi bulunuyor. Bu sürenin aşımı halinde yenileme ruhsatı nasıl alınır? Yapı ruhsatı ne zaman yenilenir?

İmar planlarına karşı dava açma süresi!

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini ayrıntılarıyla gösteren planlara imar planı deniyor. Peki, imar planlarına ne zaman dava açılır? İşte imar planlarına karşı dava açma süresi...

Reddi miras süresi ne zaman başlar?

Mirasın reddi, mirasçılar tarafından sulh mahkemesine sözlü veya yazılı beyanla yapılır.Reddin kayıtsız ve şartsız olması gerekiyor. Miras, üç ay içinde reddolunabilir. Peki, reddi miras süresi ne zaman başlar?

Miras ret süresi nedir?

Mirasçıların yasal hakları arasında, mirası reddetme hakkı da bulunuyor. Ancak, mirasın reddedilmesi için belli bir süre zarfı bulunuyor. Peki, miras ret süresi nedir? Ret süresi geçerse ne olur?

seyrantepe ihale süresi Haberi

seyrantepe ihale süresi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu'nun yeriyle bağlantılı olarak yapılan ihalede projenin değer kazanması halinde en yüksek teklifi veren firmadan hasılat payını artırmasını isterken, yüzde 7 oranı üzerinde anlaşmaya varıldı.

Ancak en yüksek teklifi veren Eren Talu-Alke ortak girişim grubunun henüz taahhütnamesini vermediği, teminat mektuplarını da sunmadığı öğrenildi.

7. KEZ SÜRE VERİLDİ

TOKİ Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, A.A'ya yaptığı açıklamada, ihalede en yüksek teklifi veren gruba taahhütname ve teminat mektuplarını vermesi için yarın saat 11.00'e kadar süre verdiklerini bildirdi. Bayraktar, "Bu bizim verdiğimiz 7. süre, işin...