25 / 04 / 2024

sgk icralık konutlar

sgk icralık konutlar

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, bünyesinde yer alan konutları uygun fiyattan satışa sunuyor. Kurum Türkiye genelinde çok sayıda daire satışıyla evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapıyor. 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Kiralık evlerde açık artırma dönemi başladı!

Kiralık ev sorunu git gide büyüyor, bazı emlakçılar, konutları açık artırma usulüne göre kiralarken, kiracılardan SGK dökümü, bankalardaki kredi puan durumunu gösteren findeks raporu bile talep ediliyor...

“Emekli olursam kaç lira alırım” diye merak mı ediyorsunuz? EYT’liler için SGK aylık hesaplama tablosu açıldı

EYT’li vatandaşlara büyük müjde. Mart ayında ilk maaşlarını almaya hazırlanan on binlerce EYT’li emekli olunca kaç lira maaş alacağını SGK’nın aylık hesaplama ekranından öğrenebilecek.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

SGK’dan 40 bin TL’ye satılık konutlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, bünyesinde yer alan konutları uygun fiyattan satışa sunuyor. Kurum Türkiye genelinde çok sayıda daire satışıyla evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapıyor. 

sgk icralık konutlar Haberi

sgk icralık konutlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ekim ayı gayrimenkul ve araç ilanlarını yayınladı. Takvim'de yer alan habere göre; bütçeye uygun ucuz evler ve 2. el araçların yer aldığı ilanlar vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Normal piyasanın altında fiyatlarla satışa sunulan konutlar ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hayaline kavuşuyor. İşte Türkiye genelinde SGK tarafından satışa sunulan gayrimenkullerin listesi...

ARSA - Aydın
Satışa Esas Bedeli 2.063.750,00 TL
Teminat Bedeli 154.800,00 TL
Bulunduğu İl Aydın

Kategori Tarla
Satışa Esas Bedeli 380.000,00 TL
Teminat Bedeli 28.500,00 TL
Bulunduğu İl Kocaeli
Birinci İhale Tarihi 2021-11-18
Satışa Esas Bedeli 940.000,00 TL
Teminat Bedeli 70.500,00 TL

Kategori Konut
Tür Daire
Satışa Esas Bedeli 245.000,00 TL
Teminat Bedeli 18.375,00 TL
Bulunduğu İl Rize

Satış Tipi Açık Artırma
Kategori İş...