26 / 04 / 2024

Siemens hisseleri

Siemens hisseleri

5 Ocak 2015 tarihinde, antitröst makamlarının onayının ardından, Bosch Grubu Siemens’in BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH’ deki yüzde 50 hissesinin satın alım işlemlerini tamamladı.

General Electrics ve Siemens Alstom'a talip!

Fransa'nın dünyanın birçok ülkesinde yatırımları olan Alstom şirketinin enerji alanındaki birimini satın alabilmek veya ortak yatırıma gidebilmek için ABD'li General Electrics şirketi ile Alman Siemens şirketi harekete geçti.

Siemens Ankastre’den seçmesi zor ödemesi kolay Nisan fırsatları!

Siemens Ev Aletleri bahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Nisan ayına özel fırsatlar sunuyor. Ankastre setler için kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Siemens'te Nisan ayı indirim kampanyası!

Siemens Ev Aletleri, Nisan ayında solo ürünleri için düzenlediği indirim kampanyasıyla Siemens tutkunlarına bahar jesti yapıyor. Siemens’in soğutucu, çamaşır makinesi, bulaşık makinesinde kolay ödeme seçenekleri sunuluyor...

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Siemens’ten tepsileri de yıkayan yeni bulaşık makineleri!

Siemens Ev Aletleri 7 programlı yeni bulaşık makineleri ile her bulaşığa yer açıyor. Siemens’in çok çeşitli programları ile mutfaklarda hayata kolaylaştıran bulaşık makineleri şimdi de tepsi yıkama başlığı özelliği ile geliyor.

Siemens'ten evlenenlere kaçırılmayacak Mart indirimi!

Evlenenler, evini yenilemek isteyenler için Siemens’in fırın, soğutucu, bulaşık makinesi ve kurutma makinesi ve daha bir çok solo ürününde cazip indirim ve kolay ödeme seçenekleri sunuluyor...

Siemens Ev Aletleri ile Mart ayında tasarruf zamanı!

Siemens Ev Aletleri’ nin üst düzeyde enerji ve su tasarrufu sağlayan eco Plus özellikli ürünlerine Mart ayı boyunca avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla sahip olmak mümkün.

Siemens ankastre’den Mart ayı fırsatları!

Siemens Ev Aletleri bahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Mart ayına özel fırsatlar sunuyor. Kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Siemens Dünya Su Günü’nü ecoPlus felsefesi ve projeleri ile kutluyor!

Siemens, ürünlerinin yanı sıra Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat gibi projeleriyle ülkemiz su kaynaklarının korunmasına destek sağlıyor. Siemens Dünya Su Günü’nü ecoPlus felsefesi ve projeleri ile kutluyor.

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu!

Siemens’ten çok marifetli üstün performanslı mutfak robotu. Siemens FQ1 serisi robot, doğramadan karıştırmaya, dilimlemeden narenciye sıkmaya uzanan tam 45 farklı fonksiyonu ile mutfakta her ihtiyacı karşılıyor.

Siemens'ten Mart ayı fırsatları!

Siemens’in Mart ayı fırsatları bununla da bitmiyor. Mart ayı boyunca TS12250 kodlu ütü 399 TL yerine sadece 339 TL’ye alınabilirken, 75 TL değerindeki MC30000 narenciye sıkacağı da yanında hediye ediliyor.

Siemens hisseleri Haberi

Siemens hisseleri

5 Ocak 2015 tarihinde, antitröst makamlarının onayının ardından, Bosch Grubu Siemens’in BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH’deki yüzde 50 hissesinin satın alım işlemlerini tamamladı. Böylece, bugüne kadar yarı yarıya Bosch-Siemens ortak girişimi olan şirket artık tamamen Bosch’a ait bir iştirak olarak yönetilecek. Yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan ev aletleri üreticisi BSH, 2013 yılında yaklaşık 10,5 milyar Euro’luk satış gerçekleştirdi. Şirket, ticari sicile kaydın ardından BSH Hausgeräte GmbH adını alacak.


BSH’ın tamamının alınması, Bosch’un ağa bağlı bina ve cihazlar alanındaki faaliyetlerinin genişletilmesinde önemli bir rol oynayacak. Akıllı ev konseptleri kapsamında, ev aletleri gelecekte kullanımı daha kolay ve daha enerji verimli hale gelirken daha da kullanıcı dostu olacak. Örneğin BSH’ın geliştirdiği  “Home Connect” uygulaması kullanıcıların, bir wifi bağlantısı kullanarak ağa bağlı cihazlara akıllı...