19 / 04 / 2024

Siemens Ankastre’den seçmesi zor ödemesi kolay Nisan fırsatları!

Siemens Ankastre’den seçmesi zor ödemesi kolay Nisan fırsatları!

Siemens Ev Aletleri bahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Nisan ayına özel fırsatlar sunuyor. Ankastre setler için kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.



Özellikle Premium, Prestige ve Special cam ocaklı ankastre setler için kaçırılmayacak indirimlerle gelen kampanya Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

 

Baharın kendisini göstermeye başladığı Nisan ayında Siemens ankastre ürünlerde indirim ve kolay ödeme avantajları sunuyor.

 

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Premium, Prestige ve Special cam ocaklı ankastre setlerini, Nisan ayına özel çok cazip fırsatlarla sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Nisan ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alanlar, bulaşık makinelerinde yüzde 50’ye varan indirim avantajından yararlanabiliyor.[i] Siemens indüksiyonlu ocak alanlar yanında 450 TL değerindeki Prestige tencere seti ve çaydanlığa yüzde 50 indirimli sahip olabiliyor.

 

Nisan ayında 5 programlı Siemens SN55E530TR 1.995 TL yerine 1.047 TL, 6 programlı SN56L580TR 1.755 TL yerine 1.155 TL, 6 programlı SN46L530TR 1.863 TL yerine 1.257 TL’den sunuluyor.

Maximum Kart’a özel taksit seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini Maximum Kart ile yapanlar, +6 taksit fırsatına da sahip oluyor. 



Geri Dön