19 / 04 / 2024

Siemens’te evlilik sezonu açıldı!

Siemens’te evlilik sezonu açıldı!

Siemens ankastre ürünlerde cazip indirim ve kolay ödeme avantajları Mayıs ayında da devam ediyor. Ortak bir hayata “evet” diyen çiftleri, Siemens ankastre ürünleri ile döşenmiş mutfaklarda mutlu bir gelecek bekliyor...




Yeni evlenen, düğün hazırlıkları yapan çiftlerin şimdi bir Siemens bayisine uğramak için özel bir nedenleri var. Siemens ankastre ürünlerde cazip indirim ve kolay ödeme avantajları Mayıs ayında da devam ediyor. Ortak bir hayata “evet” diyen çiftleri, Siemens ankastre ürünleri ile döşenmiş mutfaklarda mutlu bir gelecek bekliyor.

 

Siemens Ev Aletleri’nde ankastre ürünlerde devam eden Mayıs fırsatları en çok yeni evlenen ya da düğün hazırlığı içinde olan çiftleri sevindirecek. Yeni mutfaklarını en ileri teknolojilere sahip, şık ankastre ürünleri ile yaratmak isteyen çiftleri, Siemens ankastre ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar, indirimler ve cazip ödeme koşulları bekliyor.

 

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Premium , Prestige ve siyah cam ocaklı ankastre setlerini, Mayıs ayına özel çok cazip fırsatlarla sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Siemens ev aletleri Mayıs ayına özel ankastre setlerde, cam ocaklarla birlikte avantajlı fiyatlar sunuyor. Mayıs ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana* SN55E530TR kodlu bulaşık makinesi 1.817 TL yerine 1.059 TL’den sunuluyor.

 

Mayıs ayında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerindeki tencere setinin sahibi oluyor.

 


Geri Dön