26 / 04 / 2024

Siemens Ev Aletleri’nde ankastre ürünler için yılın son fırsatları!

Siemens Ev Aletleri’nde ankastre ürünler için yılın son fırsatları!

Aralık ayı fırsatlarında özellikle Premium, Prestige va Special cam ocaklı ankastre setler için kaçırılmayacak indirimler var. Siemens bayileri, yeni yıla girerken mutfağının havasını değiştirmek isteyenleri bekliyor...



Siemens Ev Aletleri’nde yılın son fırsatlarını yakalamak isteyenlere ankastre ürünlerde indirim ve kolay ödeme avantajları devam ediyor. Yeni yıla hazırlanırken mutfağını değiştirmek isteyenler için Aralık fırsatları Siemens bayilerinde, mutfaklarında ileri teknoloji ve estetik tercih edenleri bekliyor.

 

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Premium, Prestige ve Special cam ocaklı ankastre setlerini, Aralık ayına özel çok cazip fırsatlarla sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Aralık ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana* Siemens SN55E530TR kodlu bulaşık makinesi 1.902 TL yerine 999 TL’den sunuluyor.

 

Aralık ayında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar yanında 450 TL değerindeki tencere seti ve çaydanlığa yüzde 50 indirimli sahip olabiliyor.

Bonus’a özel taksit seçeneği

Siemens ankastre ürün alışverişlerini World ile yapanlar, +8 taksit  fırsatına da sahip oluyor. 



Geri Dön