24 / 04 / 2024

sıfır konut kampanyası

sıfır konut kampanyası

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan "10 yıl vade, 0.98 faiz" kampanyası ile  konut kredisinde rekor kırıldı. Konut kredisi hacmi tarihinde ilk kez 200 milyar lirayı geçti..

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Ev alacaklar dikkat! Sıfır faiz, 1375 lira aylık taksitle kredi desteği

TOKİ sosyal konut kampanyası sonrası ev almak isteyenler sıfır faizli konut kredisi için araştırma yapıyor. Konut kredisi faizleri 3 yılın zirvesine çıkarken, faizlerin yüksekliği nedeniyle ev almaktan vazgeçen vatandaşlar için SGK tarafından verilen faizsiz konut kredisi uygulaması sürüyor.

Listeler güncellendi! İşte piyasadaki en ucuz sıfır otomobiller

Ucuz araba almak isteyen vatandaşlar Eylül 2022 sıfır araç kampanyası için fiyat araştırmaları yapıyor. İşte Eylül ayı itibarıyla Türkiye'de satılan otomobil markalarının güncel listesi ve kampanyalı ücretleri…

İşte piyasadaki en ucuz sıfır arabalar…

Ucuz araba almak isteyen vatandaşlar, Eylül 2022 sıfır araç kampanyası için fiyat araştırmaları yapmaya başladı.

Citroen C-Elysee'de yüzde sıfır faiz kampanyası şimdi başladı! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Citroën, C-Elysée modelinde yüzde 0 faiz kampanyasını şimdi başlattı! Sakın kaçırmayın, böylesi bir daha gelmez! Peki, Citroën C-Elysée fiyatları ne kadar? Citroën C-Elysée kaç TL? Citroën C-Elysée 100 KM'de kadar yakar? Citroën C-Elysée yüzde sıfır faiz kampanyasının detayları neler? İşte 15 Ağusto

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

sıfır konut kampanyası Haberi

sıfır konut kampanyası

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan konutta, kamu bankalarının başlattığı "10 yıl vade, 0.98 faiz" kampanyası ile üretici firmaların "Yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat" uygulaması, bankaların konut kredisi hacmini tarihi zirveye taşıdı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, kampanyaların başladığı 11 Mayıs'ta 194.4 milyar lira olan konut kredisi hacmi, geçen hafta sona eren kampanya ile birlikte 29 Haziran'da 200.4 milyar liraya yükseldi.

KAMU LOKOMOTİF

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, konut kredisi hacmi tarihinde ilk kez 200 milyar lirayı geçti. Bu artışta lokomotifliği kamu bankaları üstlendi. Kamu bankalarının 11 Mayıs'ta 86.7 milyar lira olan konut kredileri, bu dönemde 94.2 milyar liraya çıktı. Kamu bankaları, konut kredisindeki artışın tamamına imza atarken, özel ve yabancı bankaların kredi hacminde ise gerileme yaşandı. Konut kredilerinde...