19 / 04 / 2024

Şile Hometown fiyat listesi

Şile Hometown fiyat listesi

63 metrekarelik 2 oda 1 salon villalardan meydana gelen Şile Hometown projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede 49 bin TL'lik peşinatla villa sahibi olunuyor.

Şile Hometown projesinde 129 bin TL'ye villa!

Eyfel Yapı Şile Hometown projesinde yer alan 63 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon villa tiplerinin fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Ofisler doldu, mağaza kiraları yüzde 67 oranında yükseldi!

Deprem ve ekonomik kriz nedeni ile geçen sene ilk yarısını durgunlukla geçiren ofis ve perakende alanı, senenin ikinci yarısındaki hareketlenme ile hem fiyat hem de dolulukta zirveye doğru ilerledi. 

Volkswagen tüm fiyatlarını güncellediğini açıkladı! 

Otomotiv piyasasının önde gelen markası olan Volkswagen, Ocak ayı ile beraber fiyat güncellemesine gittiğini açıkladı. Buna göre, modellere 30 ile 50.000 Türk Lirası arasında değişen zamlar eklenirken güncel fiyat listesi de merak edilmektedir. İşte Volkswagen 2024 Ocak güncel fiyat listesi ve haber

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Günümüzde en uygun otomobil Fiat Cronos olacağı belirtiliyor. Otomobil tutkunlarına güzel bir haber geldi. Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor ve ikinci el fiyatı ile piyasaya damgasını vuracağı kaydedildi.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

Herkes bekliyordu! Çinli Voyah Türkiye'ye Free ile geldi: Fiyatı ve özellikleri olay oldu

Son dönemde dünya genelinde otomotiv sektöründe Çinli markaların etkisi günden güne artmaya devam ediyor. Son olarak Çinli elektrikli otomobil markası Voyah, Free modelini Türkiye'de satışa çıkardı. İşte detaylar...

Volvo Araç Fiyatları Temmuzda Zamlandı! Yeni Fiyat Listesi İle Araç Sahibi Olmak Hayal mi?

Volvo almak isteyenlere üzücü bir haber geldi. 2. el araçlara gelen zamlardan sonra yeni fiyat listesi güncellendi. Otomotiv piyasasının dalgalanması ile Volvo markasının araçları da temmuz ayında zamlandı.  Bu gelişme, araç sahibi olmak isteyen kişileri yakından ilgilendirmektedir.

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Akıllı telefonlar pazarında payını yükseltmek için çalışmalarını devam ettiren Infinix, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Note 30 modelini bugün Türkiye’de tertip ettiği lansman ile kullanıcı beğenisine sundu. Cihaz, fiyatı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İşte Infinix Note 30 özellikleri ve fiyat

Oppo A16 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçırmayın

Oppo'nun kullandığı son teknoloji ürünün Carrefour'da çok ucuza satışta! Fiyat performans ürünleri arasında Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Oppo A16, özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de tercih listesinde. Peki 05 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Kurbanlık fiyatları ne kadar? Kurbanlık fiyatları belli oldu mu?

Kurban Bayramı'nın yaklaşılması ile beraber fiyat araştırmaları yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı’nda dini vazifesinin yerine getirmek isteyen yurttaş, büyükbaş ve küçükbaşın ne kadar olduğunu arama motorlarında sorguluyor. Peki, kurbanlık fiyatları belli oldu? İşte detaylar...

108 MP kameralı Samsung Galaxy A73 internete özel fiyatı ile MediaMarkt'ta! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung, geçen seni yeni modeli Galaxy A73'ü tanıttı. 108 megapiksel kamerası ile dikkat çeken telefon, MediaMarkt tarafından internete özel fiyatıyla satışa sunuldu.

Şile Hometown fiyat listesi Haberi

Şile Hometown fiyat listesi


Hometown projesi Şile'de Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. 


7 bin metrekare arsa alanına sahip Şile Hometown projesinde yer alan villalar 63 metrekareden meydana geliyor. 


3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Şile Hometown projesinde villalar 2+1'lerden oluşuyor. 


Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede Şile Hometown projesinde peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. 


Konut alanı 2 bin 500 metrekare olan Şile Hometown projesinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. 


5 bin metrekare yeşil alana sahip Şile Hometown projesinin sosyal alanlarında satranç köşesi, barbekü alanları, hobi bahçeleri, kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Şile Hometown iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: