24 / 04 / 2024

şile ömerli havzası imar durumu

şile ömerli havzası imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Şile ilçesi Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıdan inecek.

Şile Ömerli Havzası imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şile ilçesi Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plan 3 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Şile Ömerli Havzası imar plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile Ömerli Havzası, 20 Temmuz 2011 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın, F22C23C plan paftasında plan notu değişikliğine ilişkin plan bugün askıya çıktı.

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ömerli Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 725 bin 88 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovayda ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tayyib Madencilik İnşaat Nakliyat Besicilik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi 125 milyon TL yatırım bedeli ile Harun Çalışkan, Hasan Çalışkan ve Tuncay Birdal tarafından açıldı.

Tuzla Botaş Boru Hatları imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Tepeören Bölgesi Nazım İmar Planı Botaş Boru Hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Ömerli BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Ömerli Havzası Akfırat Kuzeyi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Ödemiş'te baraj havzasındaki iki mahalle taşınıyor!

İzmir'in Ödemiş ilçesi Derebebekler Mahallesi'nin bir kısmı ile Dereuzunyer Mahallesi'nin tamamı, yapımı süren Rahmanlar Barajı havzasında kaldığı için kamulaştırıldı. 

Dekar Kıyıbahçe Ömerli fiyatları!

Dekar Kıyıbahçe Ömerli fiyatları metrekare bazında 7 bin 700 TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede dairelerin alanları 141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor...

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

Reysaş GYO Arnavutköy Ömerli'deki deposun kira sözleşmesini uzattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy Ömerli'de yer alan deposu için Aydınlı Hazır Giyim ile imzalanan kira sözleşmesi 5 aylığına uzattı...

Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Etkilenme Bölgesi, Hüseyinli ve Sırapınar Köyleri ile Ömerli Mahallesi Batı bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

şile ömerli havzası imar durumu Haberi

şile ömerli havzası imar durumu

İstanbul Şile İlçesi, 20 Temmuz 2011 tasdik tarihli Ömerli Havzası Nazım İmar Planı değişikliğine İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 13 Eylül 2013 tarih ve 1847, 1848, 1858 ve 1859 sayılı kararlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 12 Haziran 2014 tasdik tarihli plan tadilatı 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. İmar planı tadilatı yarın askıdan inecek.


İmar planı için...