25 / 04 / 2024

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi mi

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi mi

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerinin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında tapular Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na geçecek iddiası! Yasa ile neler değişiyor?

Çarpık kentleşme, göç gibi sorunların yanı sıra deprem gibi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan İstanbul'un nasıl dönüşeceği merak konusu oldu. İşte TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Efe Akçelik'in konuya ilişkin açıklamaları..

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Bu önemli bilgi ile tapunuz tek olabilir

Türkiye’de çok sayıda kişi akrabaları veya iş ortaklarıyla beraber paylaştığı tapulara sahip. Bu tür müşterek mülkiyet tapularını nasıl tek bir tapuya çevrileceği ise merak konusu oluyor.  İşte hisseli tapuyu tek tapuya dönüştürme ile ilgili formül haberin devamında ele alınmıştır.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Sultangazi'de kentsel dönüşüm ile 30 aile tapularına kavuştu!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tapuların teslimi gerçekleşti.

Sahte doktora verdiği tapuları dava ile geri kazandı!

İstanbul'da Selçuk Güler isimli şahıs uyuşturucu bağımlısı oğlunu tedavi ettirmek için sahte psikoloğa 250 bin lira değerindeki arsalarının tapusunu verdi. Güler açtığı dava ile tapularını geri kazandı. 

Tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri?

Bankalar müşterilerine ipotek karşılığında çeşitli finansman destekleri sunuyor. Bunun için tapu senedi veya hisseli tapular kullanılabiliyor. Peki tapu senedi ile kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar...

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sarıyer'in mülkiyet sorunu imar barışı ile çözülecek!

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Bayraktar, “İmar Barışı Yasası ile tüm yıkım kararları ve cezalar iptal edildi. Korku siyasetini bitirdik. İmar barışı birinci adımdı, ikinci adım tapuların verilmesi olacak. Sarıyerli, Sarıyer’de refah içinde yaşayacak” diye konuştu...

Beykozlular tapularına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz Mahalle Muhtarları ile buluştu. Aydın, imar sorunun çözüleceğini, tapuların teslim edileceğini söyledi.

Kepez'de sanayi esnafına tapular dağıtıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile kat kat değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapular teslim edildi. 

İmar barışında tapular nasıl alınacak?

İmar barışında isteyenler aboneliklerini alabilecek, isteyenler yapısı hakkında çıkan para veya yıkım cezasından kurtulabilecek. Yapı kayıt belgesi ile tapu da alınabilecek. Peki, imar barışında tapular nasıl alınacak?

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi mi Haberi

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi mi


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlara verdiği sözleri tutuyor. 'Yeni Türkiye Yeni Şile' sloganıyla yola çıkan Başkan Belediyemizin Hizmet Vizyonu ve Proje Tanıtım Toplantısını vatandaşlaron katılımıyla gerçekleştirdi. Devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerimizin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.


Başkan yaptığı açıklamada '4 mevsim yaşayan bir Şile için yola çıktık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini artıyor ve çehresi güzelleşiyor. Projelerimiz ve hizmet çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek' dedi. Tanıtılan Projeler vatandaşlardan tam not aldı.



Şile...