29 / 03 / 2024

Şile Yeşilçam iletişim

Şile Yeşilçam iletişim

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Yeşilçam'ın ünlü konağı müze oluyor!

Kibar Feyzo gibi Yeşilçam'ın birçok filmine sahipliği yapan Hatay'daki tarihi konak için karar verildi. Konak restore edilerek sinema müzesine çevrilecek. 

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Yeşilçam’ın ünlü yalısı 19.3 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

“Şark Bülbülü”, “Aile Şerefi” gibi Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Kumburgaz’daki denize sıfır 6 bin 265 metrekare büyüklüğünde arsa içindeki yalı 19 milyon TL'ye satılıyor...

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor!

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi tarafından geliştirilen YeS-TR ile yeşil bina sayısı artıyor. 2021 yılından itibaren binalar belgeli olacak.

İBB'nin satmak istediği arsalar yeşil alan oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde satılmak istenen KİPTAŞ'a ait yaklaşık 20 bin metrekarelik alan AK Partililerin teklifi ile yeşil alan ilan edildi

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

Knauf Insulation ile yeşil çatı dönemi!

Knauf Insulation Genel Müdürü Gürcan, "Bu kapsamda ‘yeşil çatı sistemleri’ günümüzde beton yapıların ortaya çıkardığı sorunları büyük oranda ortadan kaldırabilecek çözümlerden biridir" şeklinde konuştu...

Şile Yeşilçam iletişim Haberi

Şile Yeşilçam iletişim

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
Turim ile ilgili; -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...