29 / 03 / 2024

Silivri Atabek Konutları nerede

Silivri Atabek Konutları nerede

Atabek Konutları Silivri projesi 336 daire ve 2 dükkandan meydana geliyor. Atabek Konutları'nda teslimlerin 2020'de yapılması planlanıyor...

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Atabek Konutları'nda yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Atabek Konutları Silivri projesinde yaşam başladı. 8 blok olarak yükselecek olan Atabek Konutları projesinde 336 konut bulunuyor. 

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda teslimler Mart'ta! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'yla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, projede konut teslimlerine Mart ayında başlanacağını belirtti. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Silivri 4. Etap Konutları şantiyesini ziyaret etti. Ali Kurt, şantiyede projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile yükselen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları tamamlanma aşamasına geldi. Daire belirleme kuralarının çekildiği dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 79'a ulaştı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları çekildi!

40 bin 392 kişi başvurduğu ve 1.396 adet konutun yer aldığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların daire belirleme kuraları bugün çekildi. 

Atabek Konutları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Atabek Konutları projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Atabek Konutları projesinde kaç konut yer alacak? Atabek Konutları Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Atabek Konutları 10 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Atabek Konutları yeni proje!

Atabek Konutları projesi Silivri'de hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim sunuluyor...

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Atabek Konutları Silivri fiyat!

Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları Silivri fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Silivri Atabek Konutları nerede Haberi

Silivri Atabek Konutları nerede


Atabek Koleji'nin de sahibi olduğu Ahmet Hamdi Can'ın şirketi Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından yapılacak olan Atabek Konutları projesi İstanbul Silivri'ye bağlı Alibey Mahallesi'nde inşa ediliyor.


336 daire ve 2 dükkandan meydana gelen Atabek Konutları projesi 17 bin 583 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları'nda blokların taban alanı 7 bin 100 metrekare.


İnşaat alanı 54 bin 565 metrekare olan Atabek Konutları Silivri projesinde 8 tane 1+1 daire, 272 tane 2+1 daire ve 56 tane 3+1 daire olacak.


Atabek Konutları Silivri projesinde bloklar 2 bodrum kat, zemin kat, 5 normal kat ve bir çatı katı şeklinde planlandı. Atabek Konutları projesinin 2020'nin ilk yarısında teslim edilmesi hedefleniyor.



Gülcihan...