25 / 04 / 2024

Silivri Konutları 3. Etap kura

Silivri Konutları 3. Etap kura

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Başvuruların kabul edilmeye başlandığı proje toplam 1.508 adet daireden oluşuyor. 

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları ve proje bilgileri...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap yeni kampanya detayları ve proje bilgileri...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta yüzde 10 peşinatla!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'tan yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutlar için ödemeler 2. yılda başlıyor...

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim!

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...

Silivri Konutları 3. Etap kura Haberi

Silivri Konutları 3. Etap kura

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde başvurular 18 Nisan 2018'e kadar kabul edilecek. 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelerden meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta 2+1 daireler 195 bin TL'den, 3+1 daireler 215 bin TL'den satılıyor. 36 ay 0 faizle taksit yapılan projede kura çekilişi 28 Nisan Cumartesi günü noter huzurunda yapılacak. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde başvurular KİPTAŞ Genel Müdürlüğü'nde alınıyor. Projedek daireler 2+1 daireler için 1.000 TL, 3+1 daireler için 2 bin TL ön müracaat bedeli ödeniyor. 

Toplam 1.508 adet daireden oluşan projede çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, peyzaj alanları, okul ve prestijli ticari alanlar, sağlık ocağı yer alıyor. Proje konum olarak TEM Otoyolu'na 5 dakika mesafede yükseliyor. 

30 soruda...