26 / 04 / 2024

siltaş pendik kentsel dönüşüm

siltaş pendik kentsel dönüşüm

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli! 

Siltaş Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin sürdürülebilirliğine dikkat çekerek ''kentsel dönüşüm projeleriyle kontrolsüz şehirleşmeye son verilmeli'' dedi.

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Pendik Taşlıbayır’a kentsel dönüşümde yeni müjde!

Pendik Taşlıbayır bölgesinin uygulama imar planlarında değişikliğe gidildi. Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı bölgede hak sahipleri 2 ilave kat hakkına sahip oldu...

siltaş pendik kentsel dönüşüm Haberi

siltaş pendik kentsel dönüşüm

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesi için start verdi.

Siltaş Yapı'nın merakla beklenen yeni projesi Pendik'te hayata geçirilecek. Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Siltaş Pendik projesinin görücüye çıkacağı tarih de belli oldu.

Siltaş Yapı Pendik Kentsel Dönüşüm Projesi 9 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkacak. 

Ev almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Konut alırken bunlara dikkat!

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

Yabancı yatırımcılar İstanbul'un o ilçelerine akın...