25 / 04 / 2024

simav jeotermal enerji verilen evler

simav jeotermal enerji verilen evler

Kütahya'da jeotermal enerji ile konut ve işyeri ısıtma çalışmaları tamamlandı. 500 konutun yanısıra bazı işyerleri ile bir camiye 28 Şubattan itibaren jeotermal enerji verilmeye başlanması mahalle halkını sevindirdi.

Simav'da 500 konuta jeotermal enerji verilmeye başlandı!

Kütahya’nın Simav ilçesinde belediyenin Yeşilova Mahallesinde yaklaşık 4 aydır sürdürdüğü jeotermal enerji ile konut ve işyeri ısıtma çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 500 konutun yanısıra bazı işyerleri ile bir camiye jeotermal enerji verildi

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Jeotermal Enerji Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Boz tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunkaya Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpınar Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmetli Jeotermal Enerji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Jeotermal Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Türkiye için sevindiren gelişme! Beyaz petrol fırsatı

Dünya genelinde ısınma ve tarım gibi birçok alanda kullanılan ve beyaz petrol olarak bilenen jeotermal enerji Türkiye'ye üst sıralara yükseltiyor. Jeotermal enerjide Türkiye, dünyada 7'nci Avrupa'da 1'inci sıraya çıktı.

El Salvador jeotermal enerji ile Bitcoin madenciliği yapıyor!

El Salvador Devlet Başkanı Bukele jeotermal enerji kullanarak Bitcoin madenciliği yapmaya başladıklarını duyurdu.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

İzmir Seferihisar'da acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı, İzmir Seferihisar'da tesis edilecek jeotermal enerji santralinin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapacak..

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Yediyol Şirketler Grubu'ndan yeni projeler geliyor!

Yediyol Şirketler Grubu, İstanbul'da jeotermal enerji ile ısınan ve termal havuzlara sahip konut projeleri inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

simav jeotermal enerji verilen evler Haberi

simav jeotermal enerji verilen evler


Kütahya'nın Simav ilçesinde belediyenin Yeşilova Mahallesinde yaklaşık 4 aydır sürdürdüğü jeotermal enerji ile konut ve işyeri ısıtma çalışmaları tamamlandı. 

Çalışmalar kapsamında 500 konutun yanısıra bazı işyerleri ile bir camiye 28 Şubattan itibaren jeotermal enerji verilmeye başlanması mahalle halkını sevindirdi. 

Muhtar Ömer Yenilmez, 22 yıllık özlemlerini sona erdiren Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a mahalle halkı adına teşekkür ettiklerini bildirdi. Yenilmez, "22 yıllık özlem mutlu sonla bitti. Rüyalarımız gerçek oldu. Enerjinin çıkış merkezi olan Eynal Kaplıcalarına en yakın yerleşim birimi olan mahallemiz bu nimetten yararlanamıyordu. Bizi bu sağlıklı, çevreci ve ucuz nimetten yararlandıran, daha doğrusu dumanaltı olmaktan kurtaran Başkanımız Kasım Karahan başta olmak üzere ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

Muhtar Yenilmez yeni hizmete açılan Şeyh Bedrettin caminin jeotermal enerji ile ısınmaya başlamasıyla birlikte cemaat sayısında...