28 / 03 / 2024

simetrik mühendislik 3 yıllık yatırım hedefi

simetrik mühendislik 3 yıllık yatırım hedefi

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Süleman Arghandewal İnşaat ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Süleman Arghandewal İnşaat ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad S. Arghandewal ve Nadia Rowzabaghi tarafından kuruldu.

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nejat Seliman tarafından kuruldu.

Niktaş İnşaat Mühendislik Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Niktaş İnşaat Mühendislik Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 3 milyon  TL sermaye bedeli ile Cahit Kebude tarafından kuruldu. 

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Endüstri Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Çağatay tarafından kuruldu. 

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Aysberg Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aysberg Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kaan Savaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta kuruldu.

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

simetrik mühendislik 3 yıllık yatırım hedefi Haberi

simetrik mühendislik 3 yıllık yatırım hedefi
Sanayi tesisleri ihtiyaçlarına göre proje, imalat ve montaj hizmeti veren Simetrik Mühendislik yeni yatırıma hazırlanıyor. Firma, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım bedeli ile 5 bin metrekarelik yeni bir tesis kurmayı...