19 / 04 / 2024

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te Fatih'te, Sabriye Tırımoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Doğan tarafından kuruldu.

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Yapı Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Pazarlı tarafından kuruldu.

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Peta Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peta Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çiçek tarafından kuruldu.

Esbek Yapı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esbek Yapı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fırat tarafından kuruldu.

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hulki Çiftçi İnşaat Yapı Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulki Çiftçi, İsmail Karabulak ve Salih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Sabriye Tırımoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...