17 / 04 / 2024

Sinan İnşaat otel yatırımları

Sinan İnşaat otel yatırımları

Mersin merkezli Sinan İnşaat, otel yatırımlarına ağırlık vermeye başladı. Mersin'de 5 yıldızlı tatil oteli yatırımı yapan şirket, Mersin'in yanı sıra Niğde Ulukışla'ya bağlı Çiftehan'da da otel yatırımları yapacak.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Oral Uğurlu tarafından kuruldu.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Sinan Aygün'den rüşvet iddiası, ABB'den yanıt!

Mimarlar Odası tarafından açılan dava ile Sinan Aygün'ün Ankara'daki TOGO inşaatı durdurulmuştu. İnşaatın bir üst mahkemeye taşınması için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin itirazı gerekiyordu. Aygün, konunun üst mahkemeye taşınması için Belediye'nin 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etti....

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grant Hisar Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Biçeroğlu tarafından kuruldu.

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flava Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Gürkan ve Mustafa Ülüş ortaklığıyla kuruldu.

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Astarlı Otel Turizm Organizasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Altan Astarlı tarafından kuruldu. 

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Mimar Sinan'ın izinde İstanbul!

Osmanlı mimarisine rengini veren Mimar Sinan'ın İstanbul'daki eserlerini adım adım gezmek kendi başına bir serüvendi..

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi açıldı!

Elmas Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Elm Apart Otel Şubesi bugün Kağıthane'de 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Sinan İnşaat otel yatırımları Haberi

Sinan İnşaat otel yatırımları

Sinan İnşaat'ın otel yatırımları hakkında bilgi veren turizm koordinatörü İzzettin Yurtsever, Ocak 2016'da açılması planlanan Mersin Ayaş'daki Liparis Resort Hotel&Spa'nın toplantı ve etkinliklere evsahipliği yapacağını söyledi.


Liparis Resort Hotel&Spa ocak ayında kapılarını açacak 

Yurtsever, tesiste, 500 kişi kapasiteli kır düğünü alanı, denize bakan açılır kapanır 600 kişilik teras, balo salonu, toplantı salonları, a la carte restoran, spa merkezi, animasyon, eğlence ve çocuk kulübü bulunacağını bildirdi. Rusya, BDT, Avrupa, Ortadoğu ve iç pazara hitap edeceklerini kaydeden Yurtsever, otelde yarım pansiyon ve her şey dahil konseptlerinin uygulanacağını belirtti. Yurtsever, eğlence için Bodrum'u, tatil için de Antalya'yı aratmayacaklarına dikkat çekerek, aquaparkı, havuzları, mini club'u, animasyonu, su sporları, mavi bayraklı altın kumlu özel sahili ile çocuklu ailelere de hitap edecek tesiste standart, aile ve süit...