25 / 04 / 2024

Sinan Kafadar Metex Tasarım

Sinan Kafadar Metex Tasarım

Metex Tasarım ortaklarından olan Mimar Sinan Kafadar kimdir? Sinan Kafadar bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hangi projelerin tasarım bölümünde çalıştı? İşte Sinan Kafadar'ın biyografisi...

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metex Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Sinan Kafadar ve Afitap Didem Çalışkan Gençsoy ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Dr. Muharrem Faik Öztunç ve Sinan Kafadar, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'a sunulacak...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 354 bin TL'ye 2+1!

Sinan Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri; yüzde 5 peşinatla 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

İstanbul rehberleri için Mimar Sinan eğitim programı başladı!

İRO işbirliğiyle hayata geçirilen "Yeni Bir Turizm Rotası Olarak Büyük Usta Mimar Sinan Projesi" kapsamında, oda üyesi eylemli rehberlere, "Mimar Sinan ve Eserleri Uzmanlaşma Eğitim Programı" ile eğitim verilmeye başlandı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla! 354 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 354 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'le 100 milyon dolarlık yatırıma ulaştı!

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir ’de hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir ile yatırımlarına bir yenisi daha ekledi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 17 bin 700 TL peşinatla 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 354 bin TL’den başlangıç gösterdiği Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Böylece 2+1'ler için peşinatlar 17 bin 700 TL'den başlıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Sinan Kafadar Metex Tasarım Haberi

Sinan Kafadar Metex Tasarım

Sinan Kafadar kimdir?

Sinan Kafadar, 1964 yılı İstanbul doğumlu. 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Sinan Kafadar Metex Tasarım ortaklarından.


Eğitim hayatına Montreal'deki Mc Gill Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Sinan Kafadar ilk olarak çalışmalara İstanbul’da başladı. 


Kafadar daha sonra Londra, Montreal ve Roma ofislerinde çalıştı. 1991 yılında Metex Tasarım'a ortak olan katılan Sinan Kafadar, İstanbul'da ve yurt dışında mimarlık ve iç mekan tasarımı üzerine çalışmaktadır.


Metex Tasarım

1976 yılında İstanbul’da kurulan firma, 1982 yılında ise Metex Roma Ofisi açtı. 1994 senesinde ise bu ofis Perugia yakınındaki Assisi'ye taşındı. Metex’in yöneticileri; Cavit Sarioğlu ve Sinan Kafadar’dır. 


Metex, turizm tesis inşaatları ile olduğu kadar, eğitim, konut, ofis projeleri ile de yurtiçi ve yurtdışında lider bir firmadır. 


Sinan Kafadar projeleri:

1.TRIPOLI CONVENTION CENTER

2.CITY’S NİŞANTAŞI İSTANBUL

3.GEZİ HOTEL BOSPHORUS


Sinan...