26 / 04 / 2024

Sincan Belören Millet Bahçesi nerede

Sincan Belören Millet Bahçesi nerede

Sincan Belören Millet Bahçesi'nde "Millet Bahçeleri İlk Fidanla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sincan Belören Millet Bahçesi'nin önümüzdeki yıl hizmete açılacağını söyledi. 

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Adana Seyhan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sincan Belören Millet Bahçesi nerede Haberi

Sincan Belören Millet Bahçesi nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sincan Belören Millet Bahçesi'nde "Millet Bahçeleri İlk Fidanla Buluşuyor" etkinliğine katılım sağladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, konuşmasında, ramazanın huzur ve bereket getirmesi ve Belören Millet Bahçesi'nin Sincanlılara hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Şuan bulunan 50 dönüm bahçenin 4 katı büyüklüğüne sahip bir alan daha kazandırmak amacıyla Sincan için proje hazırladıklarını söyleyen Kurum, birçok ünitesi ile yürüyüş ve bisiklet yolları bölgeye hizmet edecek millet bahçesinin önümüzdeki yıl hizmete açılacağını açıkladı.

Kurum, Bakanlık tarafından Türkiye'de bulunan her yıl için hızla çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"İnsanlık aleminin mücadele ettiği iki önemli meselemiz var. Hepimizin bildiği gibi birincisi Kovid-19 salgını diğeri de iklim değişikliği. İşte aslına bakarsanız bugün yapmış olduğumuz bu projelerimiz, bizim millet bahçelerimiz, ekolojik...