26 / 04 / 2024

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.



Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  Ankara  Mamak Millet Bahçesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankaralıların merakla beklediği  Mamak Altıağaç Mahallesi Millet Bahçesi'nin ihalesini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefi için çalışmalarını sürdüren TOKİ'nin Mamak Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanları da yer alacak.

Mamak Millet Bahçesi'nde içerisinde biyolojik gölet, çocuk oyun alanları, spor alanları, piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatılar bulunacak.

Yeşilin her tonunu içinde barındıracak olan Mamak Millet Bahçesi'yle vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön