25 / 04 / 2024

Kahramankazan Millet Bahçesi için kollar sıvandı!

Kahramankazan Millet Bahçesi için kollar sıvandı!

İhalesi gerçekleşen Kahramankazan Millet Bahçesi için zemin etüt çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, arazide incelemelerde bulundu.



Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında bulunan ve geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleşen Kahramankazan Millet Bahçesi'nin proje detayları ortaya çıktı ve zemin etüt çalışmalarına başlandı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Oğuz ve yetkililer, içinde donatı alanları bulunacak olan Millet Bahçesi'nin inşa edileceği alan üzerinde incelemeler yaptı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un, seçim döneminde belediye başkanı seçilmesiyle hayata geçirmeye söz verdiği projeler arasında bulunan Kahramanakazan Millet Bahçesi için çalışmalara başlandı.

ETÜT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve  TOKİ  eliyle ilçede inşa edilmesi planlanan Kahramankazan Millet Bahçesi'nin geçtiğimiz günlerde proje ihalesi gerçekleşti. Proje ihalesinin hayata geçirilmesiyle Millet Bahçesi içinde yer alacak proje detayları belirlendi. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde, 140 dönümlük alan üzerinde bulunan Millet Bahçesi için zemin etüt çalışmaları yapılıyor. Projeye başlayacak firmanın yetkilileri bu kapsamda Başkan Oğuz'u ziyaret etti. Ziyarette projenin detayları açıklandı ve fikir alışverişi yapıldı. Oğuz ve yetkililer daha sonra projenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

BİRÇOK DONATI OLACAK

Millet Bahçesi'nde içinde spor kompleksleri, kreş, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, Millet Kıraathanesi, amfi tiyatro, sanat sokağı, yöresel ürünler pazarı, botanik parkı, çocuk müzesi, festival alanı, sanat atölyeleri, Şehitler Yolu, Ata Sporları Merkezi, bisiklet yolu, yaşlı ve engelliler için donatılar ile yapay gölet ve köprülerin de yer alacağı birçok donatı alanları bulunacak.


Geri Dön