25 / 04 / 2024

sındırgı myo nerede

sındırgı myo nerede

Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandı...

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Konut sektöründe 'Balon' fiyatlar söndü! Yabancı yatırımcı tekrar gelecek!

Türkiye'de yabancıya konut satışlarının yeni yılda tekrar canlanması bekleniyor. Rusya-Ukrayna savaşından sonra başlayan göç sebebiyle artan konutlarda balon fiyatlar sönmeye başladı. 

Yeni zam ocakları söndürecek! Tüp fiyatları uçuşa geçti, zam üstüne zam! 

Kasım ayına kısa süre kala tüp fiyatları güncellendi. Bu kapsamda tüp gaz satış fiyatlarında artış yaşandı. İşte detaylar...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

12 Mayıs az önce deprem nerede oldu? Yakınlarda deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 12 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

sındırgı myo nerede Haberi

sındırgı myo nerede


Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki meslek yüksekokulu ek bina inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, inşaatta incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve hayırsever işadamı Zühtü Kandemir'in ortaklaşa yaptırdığı dört katlı binanın büyük bir bölümünün tamamlandığı inşaatta Başkan Ertuğrul’un incelemelerine Sındırgı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Kaya Nihat Pekbay, belediye meclis üyeleri ve öğretim görevlileri de katıldı.


İlçenin gelişmesinde büyük rol oynayan yüksekokulun önemine değinen Başkan Ertuğrul, “5 bin 200 metrekarelik ve 2 bin öğrenci kapasiteli binanın büyük bölümü bitti. Sadece ince işçiliği kaldı. Ondan sonra meslek yüksekokulumuz, son derece modern bir binaya kavuşmuş olacak. Yeni bina sayesinde öğrencilerimiz 80 kişilik anfi tarzı sınıflarda, konferans salonuyla ve modern bir kütüphaneyle öğrenimlerine devam edecek. Öğretim görevlilerimiz de tek kişilik odalarda, daha...