18 / 04 / 2024

sinem kobal yazlık

sinem kobal yazlık

Evlilik hazırlıkları yapan Arda Turan ve Sinem Kobal çifti Çeşme'den yazlık bakıyor...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniköy'den villa bakıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ev değiştirmek için hazırlık yapıyorlar. 

Kenan İmirzaloğlu ve Sinem Kobal çifti yeni evlerine taşınacak!

Kenan İmirzaloğlu ve 1 yıldır aşk yaşadığı Sinem Kobal bu yaz evlenecek. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de son 4 yıldır oturduğu bekar evinden taşınacak.

Sinem Kobal'ın Rumelihisarı'ndaki evine annesi taşındı!

İki ay önce Serenay Sarıkaya’nın Rumelihisarı’ndaki eski evine taşınan Sinem Kobal’ın son adresi sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki evi oldu. Eşyalarını İmirzalıoğlu’nun evine taşıyan Kobal, Rumelihisarı’ndaki evine de annesini yerleştirdi.

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun evine mi taşınıyor?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun evine taşınmıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul’a döndü.

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

Yazlık evler nerelerden alınmalı?

Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil bir ihtiyaç olarak algılanması ikinci konut olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

sinem kobal yazlık Haberi

sinem kobal yazlık


Çeşme ünlülerin gözdesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl nişanlanan milli futbolcu Arda Turan ve sevgilisi Sinem Kobal İzmir'in gözde beldesi Çeşme'den yazlık baktıklarını...