26 / 04 / 2024

sinpaş altınoran satılık

sinpaş altınoran satılık

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Sinpaş Altınoran fiyatları!

Yaşamın başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Sinpaş Altınoran fiyatları 311 bin 600 TL'den başlıyor. Projede bahar indirimi kampanyası uygulanıyor.

Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı!

Toplamda 2 bin 647 adet daireden oluşan Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı. Yüzde 15 bahar indirimi uygulanan proje 1 milyon 850 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Altınoran Dünyanın En Büyük KNX Projesi olma özelliğini taşıyor!

Sinpaş Altınoran Ankara’da yeni bir ilçe büyüklüğündeki projesi ile ‘Dünyanın En Büyük KNX Projesi’ olma özelliğini taşıyor.Bu benzersiz proje Berker mühendisliği, estetiği ve teknolojiisi ile yükseliyor.

Sinpaş Altın Oran Konutları iletişim!

Sinpaş Altın Oran projesinin ödeme planı kapsamında 80 aya varan vade imkanı yer alıyor. Projede daire fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Altın Oran Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sinpaş Altın Oran konut fiyatları!

Sinpaş GYO imzası ile yükselen Altın Oran Evleri Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin 2015 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. İşte Sinpaş Altın Oran konut fiyatları...

Sinpaş AltınOran Çankaya'da 272 bin 460 liraya! 48 ay 0 faiz!

Sinpaş GYO'nun Ankara projesi olan Altın Oran Evleri'nde fiyatlar 272 bin 460 liradan başlıyor...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Sinpaş Kızılbük projesinde yer alan devre mülklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyat listesi açıklandı mı? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Altın almayı düşünenlere korkutan uyarı! Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor

Piyasada son dönemde altına olan talep ve yükselen fiyatlar nedeniyle kuyumcular alıcıları uyardı. Piyasada sahte ve düşük ayarlı altın satılıyor. Çeyrek, gram altın ve bilezikte ayar düşürülüyor. 8 ayarı 14 diye satan var. Pırlanta adı altında sentetik CVD satılıyor.

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

sinpaş altınoran satılık Haberi

sinpaş altınoran satılık

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Sinpaş Altınoran'da kirada oturanları ev sahibi yapacak yeni bir kampanya başladı. 2 vib 647 daieden meydana glen proje 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Daire alanları ise 81 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Sinpaş Atınoran'da fitness, sauna, cafe, restoran, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Ankara'daki kiracıları ev sahibi yapacak kampanyanın detayları şu şekilde; 
1- Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının.
2- 12 ay boyunca seçtiğiniz vde sadece kira ödeyerek oturun.
3- İlk yılın sonunda almaya karar verirseniz, 1 yıl ödediğiniz aylık kira toplamı...